Vent venligst et øjeblik...

Lej sommerhus Faxe her!

Søgeformular - Find dit sommerhus Faxe

Oversigt sommerhuse Faxe

Sommerhus Faxe - Prisgaranti - 073-FA080
Emne nr.: 073-FA080
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine, Vaskemaskine
Sommerhus Faxe - Prisgaranti - 160-G1182
Emne nr.: 160-G1182
Indeholdende bl.a. Pejs/brændeovn, Opvaskemaskine
Sommerhus Faxe - Prisgaranti - 073-FA077
Emne nr.: 073-FA077
Indeholdende bl.a. Vaskemaskine

Sommerhus Faxe


Sommerhus i Faxe - Katalog med stort udvalg af sommerhuse i Faxe.

Sikker og meget brugervenlig udlejning af sommerhuse Faxe til din ferie Faxe. Book et sommerhus Faxe til din ferie Faxe hos Sommerhus-siden.dk, hvor du finder det største udvalg af sommerhuse Fakse. Mange tager hvert år på ferie i et sommerhus Fakse. Der findes mange sommerhuse Fakse, og med moderne udlejning af sommerhuse Fakse er det ingen sag at finde det helt rigtige sommerhus Fakse til din ferie.

Når du tager på ferie i et sommerhus Fakse kommer du til den sydøstlige del af Sjælland. En ferie i et sommerhus Fakse åbner en hel verden af gode ferieoplevelser – og med et sommerhus Fakse får du frie hænder til selv at afgøre, hvad din ferie skal handle om. Netbaseret udlejning af sommerhuse Fakse betyder, at du nemt kan finde det helt rigtige sommerhus Fakse til din ferie. Fra dit sommerhus Fakse er der ikke mere end godt et kvarters kørsel til landsbyen Holme-Olstrup. Her finder du en af de mest populære attraktioner på det sydlige Sjælland, forlystelsesparken BonBon-Land.

Med mere end 70 forskellige aktiviteter og forlystelser er der noget for enhver smag i parken, hvor tiden bare flyver af sted. Du får omtrent den samme følelse af at flyve af sted, hvis du tager en tur med den flere hundrede meter lange rutsjebane Vild-Svinet. Mindre kan heldigvis også gøre det, og i den anden ende af spektret finder du fredelige aktiviteter som hoppepuder og guldgraveri. Du kan frit vælge et sommerhus Fakse blandt de sommerhuse Fakse, der findes i kataloget.

Tyve kilometer syd for de forskellige sommerhuse Fakse finder du herregården Nysø, der ligger lidt uden for Præstø. Herregården er et besøg værd, fordi den huser Thorvaldsen Samlingen. Bertel Thorvaldsen (1770-1844) var en af mestrene indenfor den stilart, der kaldes nyklassicismen. Her er forbillederne de tidløse mesterværker, antikke skulptører fra Grækenland og Italien skabte. I dag foregår hovedparten af al udlejning af sommerhuse Fakse på nettet, så det er ingen sag at finde et passende sommerhus Fakse til din ferie.

Sommerhuse Faxe


Thorvaldsen tilbragte det meste af sit liv i Italien, men da han i slutningen af 1830’rne vendte tilbage til Danmark, kom Nysø til at spille en fremtrædende rolle i hans sidste år. Samlingen på Nysø rummer en lang række tegninger samt skitser i ler, mens Thorvaldsens store samling af egne og andres værker kan opleves i den danske hovedstad, København. Der findes mange sommerhuse Fakse, så det er ingen sag at finde et passende sommerhus Fakse til din ferie.

Fra dit sommerhus Fakse er der ikke mere end en times kørsel til København, hvor du nemt kan bruge en hel dag af din ferie. Blandt de mest populære attraktioner i hovedstaden er Rosenborg Slot, der så at sige ligger midt i byen. Det blev bygget som et landsted af kong Christian IV i begyndelsen af 1600-tallet, og fungerede igennem knap 100 år som residens for skiftende konger af Danmark. I dag bebos Rosenborg Slot ikke længere af kongefamilien, men til gengæld kan du her opleve de danske kronjuveler – herunder den fantastiske krone, der tilhørte slottets grundlægger, Christian IV.

Moderne udlejning af sommerhuse Fakse foregår på nettet, hvilket gør det enkelt at arrangere din ferie i et sommerhus Fakse. Netbaseret udlejning af sommerhuse Fakse betyder, at du slipper for at indsamle og gennemlæse uoverskuelige stakker af kataloger, når du gerne vil finde et sommerhus Fakse til din ferie. Denne form for udlejning af sommerhuse Fakse gør det nemt at danne sig et overblik over de forskellige sommerhuse Fakse.

I dag har computerne overtaget alt det kedelige arbejde med indsamling og sortering af informationer. Du kan når som helst gå på nettet og søge efter sommerhuse Fakse til din ferie, for Sommerhus-siden.dk er åben 24 timer i døgnet, året rundt. Det eneste der skal til, for at systemet kan finde alle de sommerhuse Fakse, der opfylder dine ønsker til dit sommerhus Fakse, er nogle enkelte klik med musen i menuen til højre. Du kan i ro og mag gennemgå billeder og beskrivelser af hvert enkelt sommerhus Fakse, når det passer ind i dit øvrige program. 

Når du har udvalgt det sommerhus Fakse, du helst vil tilbringe din ferie i, kan du booke det direkte her fra siden. Bookingen af de forskellige sommerhuse Fakse foregår hurtigt og sikkert over nettet – og når den er gennemført, kan du se frem til en uforglemmelig ferie i et af de dejlige sommerhuse Fakse. Netbaseret udlejning af sommerhuse Fakse gør det kort sagt til en smal sag at finde et godt sommerhus Fakse til din ferie.


Assistance?
Ring
+45 8724 1270 Åbningstider
Sitemap

© Sommerhussiden.dk v. Feline Holidays A/S - Højbovej 1F - 8600 Silkeborg - Danmark

Telefonnr.: +45 8724 1270 - E-mail: info@sommerhus-siden.dk - CVR nr.: 26347688


Registreret i Rejsegarantifonden under nr. 2137.